Besök Barcelona och se Formel 1

Saknar du att kunna sitta på läktaren? Föreställer du dig nöjet att kunna följa motorsport på plats? Då är du inte ensam. Vi alla har längtat efter lättade restriktioner och öppnandet av samhället för att kunna njuta av att följa vår passion på plats. Dessutom är motorsport något som verkligen ska upplevas live. Om du har varit på en tävling så vet du att känslan med ståpäls när motorerna varvas är oslagbar.

Snabb bokning

Om du bokar en paketresa till Formel 1 sparar du tid. Klicka här för att komma till en komplett organisatör av sportresor. Medan andra har svårt att få tag på biljetter till sportevenemang och slösar tid på flyg- och hotellbokningar kan du istället boka allt på en och samma gång. Då kan du lägga tid på andra förberedelser inför den fantastiska upplevelsen istället.

För inspiration och motivation kan du läsa mer om Formel 1 här. Dessutom finns andra inspirerande motorsportsidor. En helt automatisk webbsajt som hämtar och samlar nyheter inom motorsport hittar du här. Så vad väntar du på? Missa inte möjligheten att säkra en biljett till Formel 1. När du känner håret på armarna resa sig i takt med motorernas vrål så vet du att det är en upplevelse du sent kommer glömma.